вівторок, 11 грудня 2012 р.

Зняти обвинувачення!

          З такою вимогою активісти ХОГО  "Громадське об'єднання "Добро" приїхали під стіни Генеральної прокуратури.
Більше п'яти років тягнеться ця кримінальна справа і тому кожна нормальна людина усвідомлює, що це просто теліпають нерви правозахиснику Ріммі Білоцерківській , бо витримати близько сорока судових засідань , протягом яких 14 суддів взяли самовідвід - далеко не кожному під силу.
           Саме тому ми вважаємо, що такі активісти як Рімма , заслуговують на Подяку  від суспільства.
Це наш банер і ми дуже раді з того, що, як нам здається, зуміли написати найголовнішу інформацію так, щоб прочитавши, кожному було зрозуміло про що йдеться (текст зліва від фото). А справа від фото ми відзеркалили те, що інкримінує Ріммі прокуратура по статті хуліганства. Жодного порушення громадського спокою Рімма не вчиняла, а навпаки, коли мешканці житлової багатоповерхівки звернулися до неї за допомогою в припиненні будівництва ТЦ, то Рімма, маючи окрім юридичної ще і  будівельну освіту, добре побачила, що є порушення в цьому будівництві, а отже , діяла виключно з поваги до громадян та збереженні безпеки їх життя.
Подивіться уважно на фото : кран стоїть на пішохідному тротуарі, тобто, фактично людей примусили ходити проїжджою дорогою!
А самі будівельники працювали без проекту та роботи велися під лінією електропередач, що категорично забороняється, а отже будівництво торгового центру велося незаконно, тим більше, що розміщення будівництва торгового центру занадто близько від житлового будинку.
Тоді получається, що по логіці, Рімма правильно зробила, що зупинила таку ненормальну роботу крану і замість того, щоб їй подякувати, власниця вилізла також на кран, використала проти правозахисниці перцевий балончик з газом (Фотодокази в попередній публікації.)   в зв'язку з чим Білоцерківську госпіталізували.
Саме тому вдруге (перший раз весною) ми приїхали з вимогою зняти обвинувачення з Білоцерківської.
Звичайно,журналісти нас запитували, чому цей раз так мало людей приїхали на акцію.По-перше, погодні умови, коли снігом замело дороги під Києвом і машинами їхати мало хто ризикнув.По-друге, через те, що відмінено ряд потягів в київському напрямку, то купити білети  з неділі на понеділок вкрай проблематично (все таки студенти їдуть на навчання і люди повертаються після вихідних на роботу). По-третє, фінансово не наїздишся з такими мізерними доходами як в провінціях, а чому кияни такі пасивні, то це питання не до нас.
"Не спи, моя рідна земля!", як не спить цей юнак:
Символічним є те, що саме під стінами Генеральної прокуратури громадські діячі озвучили текст подяки , вписаний в Почесну грамоту на ім'я Рімми Білоцерківської.




Немає коментарів:

Дописати коментар