середу, 28 листопада 2012 р.

Започаткуємо добру справу


Наступив момент, коли від того, яку громадянську позицію ми займатимемо, залежатиме доля України. Адже життя кожного з нас віддзеркалює сутність всієї країни.
Саме тому, спочатку була думка звернутися до гаранта Конституції і просити про державну нагороду Громадському активісту та правозахиснику Ріммі Білоцерківській, яка в 2007 році , ризикуючи власним життям  з поваги до суспільства , зупинила ненормальну роботу автокрану по незаконному будівництву торгового центру з порушенням будівничих норм (близькість житлового багатоповерхового будинку, розміщення автокрану на пішохідному тротуарі) в Сєвєродонецьку, Луганської області.
Та знаючи Рімму, як високоморальну, принципову та чесну Людину, ми зрозуміли, що така нагорода їй не потрібна, адже те, що відбувається навколо неї,  не може бути поза увагою Адміністрації Президента.
Саме Система нагородила Білоцерківську Рімму за активну громадську позицію ...кримінальною справою по статті хуліганство, хоча тоді, в 2007 році швидка допомога забрала саме Рімму з автокрану після того, як власниця незаконної забудови Землянська  О.В. забризкала Ріммі обличчя та очі газовим перцовим балончиком (в міліції, в прокуратурі та в суді є фотодокази та покази свідків).
Але вже більше п’яти років тягнеться ця кримінальна  справа по відношенню до громадського діяча та правозахисника Білоцерківської Рімми, тринадцять суддів взяли самовідвід по справі, розуміючи абсурд цієї кримінальної справи.
Жоден чиновник не відповів за дозвіл цього незаконного будівництва, за ненормальну роботу автокрану, робота якого створила загрозу життю сєвєродончан , не відкрита кримінальна справа по відношенню до Землянської за нанесення нею фізичної та моральної шкоди громадському активісту та правозахиснику Білоцерківській  Ріммі.
Закликаємо всіх журналістів, громадських активістів, а також небайдужих громадян стати на захист Білоцерківської Рімми та започаткувати добру справу- нагородження та відзначення Людини за громадську активну позицію.
В нас буде своя нагорода- це Подяка суспільства за громадянську позицію і першим нагородженим громадським активістом стане Рімма Білоцерківська !
Фото по справі в попередній  публікації

Немає коментарів:

Дописати коментар