середу, 30 травня 2012 р.

Докази сфальшованої справи.

                                  

 18 вересня 2007 року під час проведення мітингу проти забудови прибудинкової території  на проспекті Гвардійському, 51 в м. Сєвєродонецьку, Рімма Білоцерківська зупинила  незаконну роботу крану, який працював з порушенням правил дорожнього руху: з проїжджої частини дороги , з тротуару (ДАІ склало протокол), під лінією електропередачі без дозволу .
Щоб відновити роботу крану, появилася Зевлянська О.В., власниця забудови, і підкравшись позаду Рімми, витягнула балончик і вибризкала весь газ з балончика в обличчя громадському діячу Ріммі Білоцерківській. При цьому їй допомагав  помічник і це чітко  видно з фотографій того дня.



Кримінальну справу завели не на власницю незаконного будівництва ,  а на Рімму Білоцерківську за статтею  296 ч.3  КК України. Хоча ці фотодокази були в міліції , в прокуратурі і в суді від самого початку.
  П'ять років досліджувалася справа, вісім адекватних  суддів взяли самовідвід, розуміючи весь абсурд обвинувачення. Кожна людина , яка не є навітьслідчим чи прокурором , дивлячись на ці фотографії, ясно розуміє, що переслідування правозахисника та громадського діяча Рімми Білоцерківської носять замовний характер.

І звідси просте питання : навіщо народу ТАКІ суди, міліція  і прокуратура? Може розформувати і створити громадські суди, де право, правда і справедливість будуть на першому місці ?





Немає коментарів:

Дописати коментар