середу, 5 грудня 2012 р.

Підтримка мови 24 листопада- 2 грудня,"Осінь така мила"

             Осінь попрацювала  натхненно : спочатку листя на деревах розмалювала різноманіттям барв, а потім закрутила їх в чудернацькому прощальному  вальсі.
             Холодний вітер та морозна зима все наполегливіше напрошуються в гості, а хто не радий і не готовий до зустрічі таких дорогих гостей, то відплата неминуча: холод сковує все тіло, вітер пронизує наскрізь, отож бо, робимо висновки -кожна пора року по-своєму красива та потрібна, любимо їх такими, якими вони є і саме про це говорять наші учасники підтримки української мови:

І якщо Настя осінь любить, то Олександрик, мабуть, думає про новорічні подарунки, адже розказує вірш про ялинку:


У дорослих, на відміну від дітей, любов до мистецтва, а саме до геніальних творів Кобзаря і це так чудово, бо пори року змінюються, ялинки теж не вічні , а вірші Тараса Шевченко безсмертні, якщо продекламовані ось так:


Більше учасників підтримки української мови за період кінця листопаду початку осені ви можете подивитися та почути тут:
Радує нас те, що вже і самі учасники , і ми хочемо якісного виконання пісень і віршів і щиро радіємо, якщо учасник громадської акції підтримки української мови від душі старається. Це така насолода чути, як дзвенить прекрасна гармонійна мова та так гарно, що дух захоплює, а перехожі зупиняються, щоб послухати.  І  мова живе, допоки нею говорять!
Подивіться фотографії, як щиро діти радіють призам, заробленим самостійно.
Приходять все нові і нові учасники і потрохи більшає людей, які вносять свій вклад в поповнення призового фонду.
Символічним є те, що збір громади для участі у Скорботній ході на вшанування пам'яті жертв Голодомору відбувся біля нас.
Якщо матеріальне перестає домінувати над духовним, то Громадська студія свою місію виконує сумлінно.Слава Україні !





Немає коментарів:

Дописати коментар