вівторок, 11 грудня 2012 р.

Добра Справа

10 грудня 2012 року відбулася значна подія - відзнака громадськістю своїх колег активістів, які багато часу, сил, здоров'я віддають на благо людей.

Ця Добра Справа розпочалася біля Генпрокуратури, адже саме там проходила Акція з вимогою зняти кримінальне обвинувачення з Рімми Білоцерківської.
Громадські діячі нагородили правозахисницю Почесною грамотою за стійку громадянську позицію при створенні територіальних громад, систематичні консультації підприємців з питань податкового та пенсійного законодавства, відновлення конституційного ладу в Україні.
Знаковим є те, що українці будують активне громадянське суспільство, де честь і совість на першому місці і всі чиновники,правоохоронці, судді, прокурори , які повинні служити народу України, якщо цього не усвідомлять і не звільняться з посад самі, то дуже швидко їх звільнить суспільство.
О 15 годині,в цей самий день розпочалося засідання Асамблеї громадських організацій МСБУ та ГР Вільний простір.
На засіданні була підписана Угода про колективний самозахист, співпрацю та взаємодопомогу.
Запрошуються всі дієві громадські організації для створення однієї потужної команди небайдужих Людей.
Головування в Асамблеї по традиції  приймається на пів року.Попередні шість місяців головувала Запорізька область ,Сьогодні попередній головуючий Володимир Коляка передав булаву головування в Асамблеї наступнику з Івано-Франківської області Володимиру Іваницькому.

І дуже світлим моментом та Доброю Справою була процедура нагородження справжніх громадських діячів: Рімми Білоцерківської, голови Сєвєродонецької громадської організації "Правовий простір" , Ігоря Валігури , юриста Хмельницької  ГО "Край", Миколи Позняка, юриста Запорізької ГО, Романа Олексевича, голови Кам'янко-Буської профспілки, Віктора Чміленко, голови Бобринецької Асоціації фермерів.




Звичайно, скептики можуть сказати, що нічого суттєвого не відбулося, але ми з Вами знаємо, що відбулася кардинальна зміна в свідомості багатьох українців, які відтепер знають, що вони не одинокі в своїх намаганнях змінити життя навколо себе на краще. І з кожним днем ставатиме все більше людей, яких відзначатимуть на наступних зборах за їх стійкий характер  та справжню громадянську позицію. Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар