неділю, 30 грудня 2012 р.

"Життя іде і все без коректур.."

Грудень в Херсоні спочатку був просто морозний та вітряний, але без снігу. І коли одного разу вітер особливо був дошкульним, то ми побачили жіночку, яка несла важкий дерев'яний розкладний стіл та нелегку сумку, прямуючи на щоденне місце роботи.Ми запропонували цій невеселій жінці прийняти участь в проекті громадської акції підтримки української мови та згадати вірш і коли почули, як душевно вона читає вірш, то зрозуміли, що не дивлячись на своє важке життя, ця жінка сильна духом та чиста помислами: 
Але що там пронизливий вітер, коли наші учасниці-дівчатка уже вивчили і підготували вдвох прекрасний вірш про Україну:
А наша п'ятирічна Ганнуся прийшла не тільки розповісти про білих мух, що летять, неначе пух, а й  заспівала куплет пісні про зелене море :


Дуже радісно було, коли підійшли дівчина з казковим персонажем, які знали вірш українською мовою і одержали приз -сопілку, якій   щиро  зраділи, бо вони роздають рекламні буклети, а граючи на сопілочці,  почали привертати на себе більше уваги людей .
А потім був сніг та справжня зима в Херсоні! 

І в такі прекрасні зимові дні у нас дивовижно красиві учасниці приходили і читали вірші:
Справжньою зимою милувалися , на жаль, недовго. Весь сніг розтанув, але вітер та мороз залишилися.І залишилися учасники підтримки мови.
І що найбільше вражає, так це те, коли бачимо і чуємо сильних духом людей, які посміхаються і очі в них блищать від того, що душа в них світла і тому світить своїм світлом навкруги для інших людей, фізично здорових:
 "А ми живі , нам треба поспішати !"


Приємно, що і нігерієць Ремон підійшов до нас, щоб привітати з Новим роком:


Наша Оксаночка теж всіх вітає і багато бажає:


Ну і як наша Громадська студія студія може обійтися без Діда Мороза ? Та ще  коли на Дідові Морозі значок Громадського об'єднання " Добро", то це найкрутіший  Дід Мороз в Україні!
А втім , Ви самі можете побачити більше відео та фото за цими посиланнями :
Вітаємо всіх небайдужих українців з прийдешнім Новим роком! Божої ласки та вірних Ангелів-охоронців, здоров'я, добробуту, духовного збагачення та взаємоповаги!


  

Немає коментарів:

Дописати коментар