неділю, 19 травня 2013 р.

Як вставала Україна 18 травня

         Про фінальну акцію-марш 18 травня  " Україно, вставай" опозиційними лідерами було проанонсовано ще декілька місяців назад і в кожному обласному центрі, де проходив мітинг, опозиція  про це наголошуала і запрошували українців приєднуватися.
В акурат за тиждень до проведення опозиційного маршу, Партія регіонів оголосила про проведення свого антифашиського маршу і саме на той день і в той час, коли проводять опозиційні сили.
          Навіть більше  того - додаткові потяги запустили, яких в розкладі руху нема, це типу додатковий  "туристичний" потяг. Наприклад, з Херсону на Київ і назад проплачених учасників антифашиського дійства везли "туристичним" потягом №503/504, який з Києва повіз "туристів" назад до Херсону о 22 год вечора і вже о 8 год 20 хвилин "туристи" були вдома.
         Ну а всім простим громадян довелося сутужно з квитками, саме тому багато людей не зуміли виїхати на акцію " Україно, вставай !".
         Зібралися всі опозиційні сили та громадські активісти на Європейській площі і колоною рушили на Софіївську площу (міліція чатувала в підземці на майдані Незалежності)
Лідери опозиції в черговий раз проскандували " Юлі - волю!" та  призвали людей зібратися на День Незалежності України. Також повідомили, що продовжать акцію " Україно, вставай !" з тим, щоб відвідати ще ті обласні центри , де не встигли провести такий мітинг, акцентуючи про обов'язковість проведення у Донецьку.

Арсеній Яценюк та Віталій Кличко обіцяли дати відповідь на Відкрите Звернення тож почекаємо , бо в інтернеті поширювали, поштою їм відправили, але до цих пір жоден з трьох лідерів опозиції не відреагував, а тому прийшлося тект Звернення вручити їм прямо в руки.

Багатьох присутніх на мітингу зачепив за живе виступ Ірини Фаріон :


Так думає багато українців :

.

Потім мітинг закінчився, але залишилися громадські активісти на заклик лідера Спільної справи. 



Диким та незрозумілим було те, як тисяча беркутівців кинулася на 50 активістів, били, трощили і забрали намети та арештували шістьох громадян -активістів.


Це ті , хто "служить " народу України :
Ця кров на совісті тих нелюдів-фашистів, хто дав наказ бити людей :
Висновки кожен зробить сам. Головне, щоб совість була спокійною.
Україна встане - це справа часу.


       

Немає коментарів:

Дописати коментар