вівторок, 23 квітня 2013 р.

Чи почує губернатор ?

Сьогодні проїждали мимо облдержадміністрації  Херсонської області і побачили людей, які щось скандували та тримали в руках плакати.
Ми зупинилися, щоб поцікавитися, що сталося і  чому люди кричать.
І от що ми почули, коли підійшли до них :


До людей вийшли чиновники і обіцяли, що все передадуть Миколі Костяку , але пояснити, чому сам губернатор не виходить до людей - не змогли.
 Єдине, що просили людей, так це те, щоб останні не гуділи в трубки, бо  заважає роботі чиновників та проведенню сесії.
Робітники пообіцяли не гудіти...до того моменту, поки чиновники ітимуть до будівлі.





Чиновники теж поділилися своєю проблемою і переконували людей, що в них невеличкі зарплати, бо з усіма надбавками виходить 2,5 тисячі гривень, а цього їм замало.
Робітники щиро відповіли, що якби пів року бюджетникам  не виплачували зарплату, то ті також би стали поряд мітингувати, а так - ситий голодного не розуміє.

 Люди просили донести до журналістів , що неправду написали і озвучили ті, хто сказав, що начебто, заборгованість погашена на ХБК. І як доказ, кожен із них тримав в руках розрахунковий лист.


А ще робітники ХБК хочуть , щоб комбінат працював, бо це робота та дохід сотень людей та вкрай необхідна українцям продукція.




Чи почує працівників ХБК губернатор і чи вийде до них? 
Можливо, адже люди щодня приходитимуть до облдержадміністрації на 9:30 ранку ,  готові лягти на землю і не йти додому, де нема грошей, щоб приготувати на Пасху хоча би крашанки і пасочку. Про шиночку та сир не мріють, не з їх доходами.
Хоча часу до свят ще вистачає для того, щоб робітники ХБК одержали чесно зароблені гроші та по-людськи підготувалися до Великодня.


Немає коментарів:

Дописати коментар