неділю, 2 червня 2013 р.

Боже, я молюсь за Україну !

                     Десятий та одинадцятий місяць (квітень та травень) роботи Громадської Студії "Ми любимо Україну!" були насичені  добрими враженнями від знайомства з новими учасниками підтримки мови, їхніми позитивними враженнями від зароблених призів та непідробленою радістю від гарно прочитаних віршів.
                  Адже коли підходить дівчина з прекрасним іменем Надія  і читає свій вірш, то хіба не радість, якщо її, як автора, почують інші люди?
А п'ятирічний Івасик переймався, хто вмиває сонечко , яке щоранку чисте встає ? А й справді...
Поки маленькі хлопчики переймаються проблемами сонечка, дорослі визнають красу навколо і хочуть так любити, щоб аж каміння ожило!(відео)
                    І тут підійшла супружня пара, які вже кохають, створили міцну родину і виховують дітей та прочитали чудовий вірш Ліни Костенко "Страшні слова, коли вони мовчать"

Обнадійливим є те, що ця прекрасна поезія прозвучала з вуст молодої матері Людмили, філолога за фахом, яка є дружиною відомого в Херсоні громадського діяча Сергія Кириченко. Впевнена, що коли в родинах прививатимуть  дітям любов до поезії, то розвиватиметься не тільки пам'ять в дитини, а й виростатимуть істинні патріоти своєї країни.
                     А потім підійшла пані Стелла, яка з вікна квартири кожні вихідні  спостерігає  за нашою волонтерською роботою по підтримці української мови. І вона вдруге (вперше була восени) принесла дві гривні зі своєї мізерної пенсії на розвиток Громадської  студії.

 Щиро дякуємо їй за небайдужість і зворушено слухаємо, коли вона розповідає, що завжди спотерігає за нами, а коли не бачить нас в якийсь із вихідних, то сильно переживає.
                       Інколи знімаємо експромтом у дворі, як от зараз, Настя розповіла чого їй невесело :
            

А 6-ти річна Вероніка, взагалі, суцільний позитивчик, їй нІколи сумувати, вона ще й шикарну пораду діточкам дає, щоб день був веселим.Тож хочете гарний настрій, послухайте цю дівчинку :
Ну хіба можна після цього всього не любити Україну так, як просить нас прекрасна Валерія ? :
Україна повинна бути самодостатньою, багатою і матеріально, і духовно, маючи таких гарних людей, а тому помолимось за її розквіт разом з цією родиною :

Більше фото та відео за квітень та травень роботи Громадської  студії  Ви можете побачити  тут :










Немає коментарів:

Дописати коментар