пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Підтримка мови 3,4,10,11 листопада-Живи з собою в злагоді та мирі

        Листопад розпочався гарною осінньою погодою, щедрим грибним урожаєм,результатами сфальшованих виборів до ВР(саме тому ми побували в Первомайську та Новій Каховці), розмовами про затемнення, але попри все це, Громадська студія в Херсонській області п'ятий місяць підтримує українську мову.

 Люди приходять до нас різні, навіть ті, що працюють за кордоном і раді почути українську мову тут, на Півдні, в центрі Херсону :       

А потім підійшла жіночка, яка розповіла, що живе в будинку через дорогу і кожен раз з вікна спостерігає за нами, а тому принесла нам трішки коштів на призовий фонд.І ми були приємно вражені двома моментами:1.Те, що люди не в телевізор дивляться, а на нас через вікно-ми цим не одинокі; 2.Те, що зі своєї мізерної пенсії Людина жертвує кошти на призи в підтримку української мови, отже це потрібно людям! Ось ця чуйна Українка  :
А діти радіють призам, які вони вперше заробили самостійно!



Дорослі теж радіють добрій нагоді взяти участь в акції, розповісти вірша та обіцяють наступного разу прийти зі своїми дітьми.


Підприємець Ірина Сахно працює на Дніпровському ринку у м. Херсоні.Вона  систематично навідується підтримати акцію і приносить призи для дітей.

Рибка, принесена Ірою, "поплила" в надійні добрі руки. А радості в Христинки скільки було !

І мабуть, знаковим є те, що коли більшість людей говорить про фальшування та затемнення, вустами дитини глаголить істина:





   

Немає коментарів:

Дописати коментар