вівторок, 4 вересня 2012 р.

Чи правду сказав цей юнак?

Як тільки ми взнали про шалений тиск на ТВі та відкриття кримінальної справи по відношенню до пана Миколи Княжицького, керівника каналу, то відразу розпочали збір підписів до Президента України з вимогою нести персональну відповідальність за тиск на ТВі.
Цікавим було те, що багато людей взагалі не знали, що це за канал, тому приходилося кожному розказувати, але ті, хто чув про канал чи дивиться його, то безумовно підписувалися, розуміючи, що це наступ на свободу слова.




19 липня було здано в Адміністрацію Президента Звернення з підписами херсонців в кількості 623 підписи, і чітко вказано про те, що збір підписів продовжується.(Всього зібрано 1050 підписів).
Згодом ми одержали відповідь і з Адміністрації , і з прокуратури.


Траплялися різні дива та казуси при зборі підписів, адже ми не стояли і чекали поки людина підійде, а запрошували , вмовляли.  
13 липня (!) ми так само як іншим людям, запропонували підписатися в підтримку ТВі юнакові з дівчиною. Вони прискіпливо та іронічно почали розпитувати що це за канал, які прграми дивимося, хто з ведучих подобається, а хто ні і чому, скільки Княжицький платить нам за таку рекламу та роботу. Звісно ми надіємося, що зуміли їх переконати, що це волонтерська робота , ініційована нами самими. Парадокс в іншому - цей юнак сказав, що сам працює на ТВі і при цьому відмовився підписуватися в підтримку каналу. Дивно...Так ми до цих пір думаємо чи правду сказав юнак чи він з іншого ЗМІ?


Немає коментарів:

Дописати коментар