вівторок, 30 липня 2013 р.

В Херсоні рейдери знущаються з держави.

30 липня 2013 року представники ГО "Солідарність" повідомили нам про  рейдерство на Сенявіна , 39 у місті Херсоні та попросили приїхати зафіксувати факт злочину.
Го "Добро" з правозахисниками цієї організації в дружніх відносинах і це справа честі допомагати один одному, якщо хтось сміє порушувати Право Людини , члена громадської  організації.
Коли ми приїхали на місце захоплення території  п/п Старостенка Олега Івановича, то побачили зачинені ворота та заблокований в'їзд на територію.

 Відразу почули від молодих людей (на одному з них сорочка в клітинку) , що ми не маємо права знімати їх на відео :)

Молодий чоловік, який відмовився говорити на камеру,   Шадманов Бахтіяр та назвався представником Гусака Вячеслава Георгійовича, котрий прислав цих  людей (ще п'ятеро всередині) ,фактично очолював захоплення території:

Так як побитий  власник Старостенко О. І. зачинився на своїй території , всередині свого кабінету , щоб не дозволити  забрати  правоустановлююючі документи на ведення бізнесу та його Свідоцтва на право власності, то нам вдалося збоку обійти територію і через віконце поспілкуватися з ним. Далі мовою оригіналу:


На фото видно сліди побиття:


Зі слів Старостенко О. І. виходить, що людина , яка стоїть за цим всім беззаконням, Сорокунський Сергій Миколайович, депутат обласної ради від партії Регіонів.
Мабуть, не варто депутатам ТАК вчиняти з одним із виборців, у якого є друзі, родичі та знайомі, які теж потенційні виборці. Аджеце  так негативно відіб'ється на рейтингу партії і  лідер партії буде явно незадоволений цим  беззаконням.
Потім ми викликали швидку допомогу , яка приїхала дуже швидко, але 15 хвилин медики змушені були чекати, так як Бахтіяр Шадманов з кимось зізвонювався і накінець-то получив дозвіл  пропустити на територію медиків.
Питання відкрите і ключове: хто дав право знущатися з держави Україна, принижуючи людей та  забираючи бізнес у людини БЕЗ РІШЕННЯ СУДУ?
Може вже в Україні депутати облради  відмінили суди і ми чогось не знаємо ? 






4 коментарі:

  1. да и решение суда уже давно не авторитет....,суды то ручные нынче.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Суть не в цьому. Суд є і його ніхто не відмінив, тому лише на підставі рішення суду можна забрати майно чи при добровільній куплі-продажу. Ясно, що суди корумповані і вони понесуть певні затрати , щоб одержати рішення на свою користь, але є надія, що справа буде розглядатися чесним суддею і в людини є надія захиститися.

      Видалити
  2. Анонім17:00

    по возможности,снимая информационно-разоблачительные ролики,не показывайте лица людей.Или отвечайте потом за их безопасность круглосуточно.Если вы адекватные,а не троли....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10:46

      Esli delaesh zlo to i sam potom otvechay za svou bezopasnost potomu chto zlo vsegda vozvashaetsa bumerangom nu a esli ti prav to i biyatsa tebe nechego :-)

      Видалити