понеділок, 29 липня 2013 р.

Соціальний автобус : бути чи не бути?

В понеділок, 29 липня 2013 року херсонські дачники зібралися на площі Свободи біля будівлі, що розташована по вулиці Ушакова, 47 з тим, щоб піти до чиновників  та вияснити, чому  з першого серпня обіцяють скасувати пільговий соціальний автобус до їх дач, які знаходяться в Цюрупинському районі..
На той момент, коли автор цих рядків підійшла до дачників, частина делегованих представників вже пішли  на переговори до чиновників, а ті, що залишилися на вулиці  розказали про свою проблему наступне:

Так як начальник відділу транспорту  та зв'язку Дементьєв Петро Михайлович спішив на нараду до губернатора, то делегованих людей він не прийняв і не вийшов до решти дачників.
Порадившись декілька хвилин, людьми було прийнято рішення іти в облдержадміністрацію навпростець через Ушакова:

.
До людей відразу вийшов заступник губернатора Михайлов Валерій Михайлович і спробував розібратися з проблемою.

Аж раптом появився і той, хто поспішав на нараду до губернатора, тобто начальник відділу транспорту  та зв'язку Дементьєв П. М. та надав пояснення стосовно соціального автобуса для  пенсіонерів:

Після детального обговорення проблеми дачників, Михайлов В. М. порадив викласти все це в письмовому вигляді і пообіцяв, що питання буде вирішене.
Дачники відразу взялися писати і реєструвати свої заяви на ім'я губернатора Костяка М.М.
Не відомо, що вирішать чиновники, але відомо, що пенсіонери налаштовані рішуче.

Немає коментарів:

Дописати коментар