пʼятницю, 21 червня 2013 р.

Чекають всі : демонтують чи впаде ?

         Херсонці та гості  полюбляють історичну частину міста , а саме вулицю Суворова, адже тут затишно, спокійно та безпечно ...було донедавна.

            Спокійно було до тих пір, поки міськрада, не послухавши протести громади - своїх роботодавців та  всупереч здоровому глузду, виділила землю під забудову гігантського торгового центру Суворовський.
            Ніхто з чинуш не переймався, що руйнується історична частина міста, що на цьому місці знаходяться катакомби, а отже пустоти не витримають таку важкенну балду і  декілька сильних дощів чи снігу зроблять свою руйнівну справу.
            А потім почався демонтаж історичних сходів до драмтеатру і виросло височенне творіння, яке закрило чудову панораму алеї біля  театру.
           Які там будівельні норми, які три погоджених поверхи? Жадібність фраєрів недаремно губить.

             Пройшло декілька дощів і земля почала присідати.
Ще 29 квітня 2013 року автор звернулася до екс-мера , а нині депутата ВР Володимира Сальдо  з фото-доказами просідання грунту та пропозицією визнати свою помилку та виправити її, а саме провести демонтаж цього монстра, адже з його благословіння виросло це чудовисько. Відповів : "Всё верно" , а віз і нині там.
           Тільки за два останні місяці земля місцями провалилася на два метри глибини!
20 квітня в авральному режимі залатали одну сторону :
Тільки навіщо це поверхневе реанімування та припудрення, коли процес йде знизу?
Щоб попередити владу про потенційну небезпеку  життю та здоров'ю людей,  небайдужі херсонці  вийшли на пікет 21 червня під ТЦ "Суворовський", який в громаді називають "Оскар"






Звичайно, депутати міської ради, З.Я. Бережна , В.В.Сальдо, всі чиновники , які підписували дозвільні документи на таке гігантське створіння в історичній частині міста, можуть робити вигляд, що ніякої загрози їх друзям, родичам, членам їх сімей цей монстр не завдасть, але ж "Пути Господни неисповедимы", то може не варто ризикувати, а всім разом вирішити безболісно проблему, щоб нащадки не проклинали?
Пропонуємо два варіанти вирішення:   1. просити кошти на демонтаж в Уряді  2.Знайти фірму забудовника, яка візьме за демонтаж не коштами, а забере весь будівельний матеріал з демонтажу цієї будівлі. 
Особисто мені  більше імпонує другий варіант.
Можливо чиновники, яких ми найняли для обслуговування громади і які мають причетність до цього творіння,  знають третій спосіб, щоб уберегти від нещастя людей? 





Немає коментарів:

Дописати коментар