суботу, 16 березня 2013 р.

Нелюди знищують собак.

П'ять місяців назад охоронці ОК "Кримський ринок"  Дніпровського району міста Херсона вирішили взяти щенятко, виховати і мати надійного помічника.
Так як зарплата в охоронців  мізерна, то породисту собаку купити накладно, а тому взяли  на виховання щенятко від ринкової собаки Бэлки і назвали його Лідер.
На цьому фото Лідеру 4 місяці:
Мабуть, батько Лідера був все таки породистим бійцівським псом, бо синок явно вдався не в маму.
Думаю, що не варто говорити про те, що такого красунчика полюбили майже всі підприємці, які торгують на вулиці Кримській у м. Херсоні.
А Лідер щоранку, коли перезміна в охорони, бігав на декілька хвилин провідати свою маму, яка зовсім недалеко від нього знаходиться.
Сьогодні зранку він теж побіг її провідати, він же не знав, що там його чекає смертельна отрута, яку, по суті повинна була з'їсти його мама, але синок її випередив (а може вона дитині їду уступила , хто його знає) , але більша частина отруєної їжі дісталося йому і лише частина попала мамі Бєлці та  ще одній собаці.
Назад Лідер повернувся через 15 хвилин  якийсь зовсім зіщулений та розгублений. А ще через п'ять хвилин в нього почали закочуватися очі, западати лапи і він уже нікого не впізнавав і не реагував.

Віднесли його до ветеринара і лікар підтвердив отруєння. Назначив лікування.

Маму Лідера теж рятують, вона бідна під кущі забилася і підприємці там їй уколи роблять.
У  собак була рвота жовчею.
Ми подзвонили на гарячу лінію  Херсонської міськради і завдяки їм приїхала оперативна група Дніпровського РВ  ХМУ УМВС  України в Херсонській області.
Факт отруєння собак та протокол слідчі передадуть  участковому і звичайно, шансів немає зовсім ніяких , що винних знайдуть.
У Лідера очі не відкриваються, вони розпухші, а вірніше, самих очей не видно.Це страшно і він стогне. як людина.
 Ми боремося за його життя і віримо, що ті нелюди, які отруюють тварин заслуговують на такі самі муки, а можна і ще на більші. 


P.S. Сьогодні , 17 березня наш песик Лідер помер.
Сьогодні Прощена неділя. Нехай Господь простить тому, хто його вбив.

4 коментарі:

  1. Анонім20:30

    Нужно поймать этих долбаных отравителей и заставить жрать эту отраву, пока не сдохнут.А прщена недыля не для таких выродков.Выслеживайте ихи выкладывайте инфу в интернет.Я думаю найдется много людей,желающих их попинать ногами и не только.Только так их можно остановить.по другому они не поймут

    ВідповістиВидалити
  2. Очень больно... Но люди за это ответят

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім18:18

    За несколько месяцев до событий Майдана,с февраля по апрель2013,по всему Днепропетровску травили бродячих собак.Причем травили зверски,десятками за ночь.Дворники их стаскивали на мусорники ,еще полу- живых...- А утром дети мимо них шли в школу,...На майские праздники в 13-м году из-за смрада с мусорок, несмотря на жару приходилось закрывать окна...Травили организовано ,одновременно в нескольких р-нах города.В основном в районах прилегающих к частному сектору. А спустя несколько месяцев сначала Майдан, потом война,погибли тысячи и тысячи украинцев…… Возможно собак потравили ,чтоб собаки своим лаем ночью не обнаружили что-то, возможно тайное перемещение оружия,боевиков и тд.

    ВідповістиВидалити