понеділок, 29 жовтня 2012 р.

Вибори 2012

На цих виборах перемогла ВО "Свобода" .Саме так, перемогла партія, у якої нема коштів та адмінресурсу,зуміла пройти 10% бар'єр до ВР.
 Чому це сталося? 
Можливо тому, що людям набридли безхребетні опозиціонери, які торгують партійними списками , ненажерливі провладні партії, брехливі комуністи, які ненавидять все українське.
Можливо тому, що народ хоче, щоб простим українцям депутати дійсно служили, а не сиділи біля парламентського корита. 
А може просто віримо, що накінець-то, хтось битиметься в прямому сенсі з"диригентом" і не дозволить голосувати чужими картками. Це просто, варто лише закрити собою ячейки тих, хто відсутній і не дозволити нікому всунути картку. 
З цього моменту розпочинається час відліку для комуністів та ПР.
Українці повинні  побачити та почути з парламентської трибуни, що є люди, які мислять по-європейськи і готові за свою Богом дану землю і за українців боротися до останнього, що у цих парламентарів нема інтересу набивати власні кишені, і вони готові служити народу України . 
Є два нових політичних лідера в парламенті :Тягнибок та Кличко, яким повірили люди. І хочеться вірити, що ці лідери не зрадять своїх виборців і дотримають слова, не створять коаліцій з ПР, звільнять Тимошенко з під грат та виведуть Україну з цього суцільного розкрадання та корупції.
Якщо так буде, то наступні вибори вони будуть на висоті, якщо ж повторять помилки  Литвина чи Мороза  і розпочнуть торги, то на наступних виборах перемагатимуть не вони.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар