понеділок, 21 травня 2012 р.

                Зроби Україну сам !

 Якщо господарі дому говорять :"Ой, та ви знаєте, то моя прислуга винна , що в хаті такий безлад", то що ви подумаєте ?  Правильно, варіант 1-зміни прислугу, варіант 2- наведи лад сам.
Точно так само в державі. Є люди , які не виробляють нічого іншого, окрім, як виконують функцію служіння народу. За це господарі, тобто народ, виплачують їм зарплату.Тільки, якось так вийшло , що роботодавці виживають при мізерних доходах , а найняті особи розкошують, маючи в 20- 30 разів вищу зарплату. Нонсенс, але факт.
   Якщо господар п'яничка чи наркоман, то це зрозуміло, але якщо господаря обкрадають , бо слуги злодійчуки та хами по натурі на відміну від інтелігентного господаря, то в такій ситуації тільки об'єднавшись в одну потужну команду, можливим буде навести лад в Україні.
   Саме тому 15 травня 2012 року до нас в Херсон приїжджали представники Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України та "Вільного простору".
   На зборах говорили про найболючіші питання громади , починаючи від необхідності створення територіальних громад і закінчуючи актуальними питаннями  проблемам Управління пенсійного фонду України.
  Херсонців прийшло небагато , але не в кількості щастя , а в якості, тому , що люди , які залишили роботу  і прийшли зустрітися з однодумцями та друзями з  майже усіх областей України, є НЕБАЙДУЖИМИ людьми, яким не все рівно, якою буде наша держава  найближчим часом.






















Символічним є те, що збори громади проходили біля пам'ятника т.Шевченку , симолу України і всі активісти   на обличчі намалювали  прапор України таким , яким він має бути : жовтий колір зверху, а голубий  знизу.Пригноблення України, економічний занепад, негаразди - все це треба виправляти, тож починаємо з себе .Україна буде процвітаючою державою тоді, коли народу служитимуть чесні і порядні люди !

Немає коментарів:

Дописати коментар