неділю, 3 лютого 2013 р.

" Як у нас на Україні" -Вже сьомий місяць підтримки мови.

Сьомий місяць підтримки мови припав на січень.
І як це символічно , коли першою січневою учасницею громадського проекту підтримки мови стала дівчинка з піснею "Як у нас на Україні" ! :
І нічого страшного, що на вулиці мороз і сніг, коли так кохають, як Жанна у пісні "Покохала" :
А ще ми маємо змогу насолодитися справжнім акторським талантом та декламуванням Катрусі, яка  два місяці тому виконувала "Заповіт" Тараса Шевченка, а зараз підтримала мову своїм чудовим виконанням байки:
6-9 січня наступили святкові дні Різдва Христового , а тому ми були приємно здивовані, що в Свято-Катериненському соборі служба ведеться українською мовою, а також послухали із великим там із задоволенням колядки. та Різдвяні привітання дітей Недільної школи.
Також вихованці Недільної школи при Свято-Катериненському соборі відвідали кардіологічий центр, де привітали хворих та медичний персонал .
А 19 січня, на Святе Водохреща , вже за доброю традицією ми пішли на берег річки Дністер, щоб зануритися в воду. Скажу чесно, що минулого року було -7 морозу, але легше перенесла . Можливо тому, що був місточок, по якому відразу можна було попасти по пояс в воду, а цього року прийшлося йти від берега і поки дійшла до пояса, щоб зануритися, то думала, що прийдеться вернутися назад без занурення, та Бог Чудесний і вдалося три рази зануритися в воду!
 Наступного року запрошуємо більше людей долучитися до цього потрібного організму дійства.
А тим часом наші учасники підтримки мови вчили вірші та пісні і навіть приходили з порадою Тараса Шевченка, яка актуальна і зараз : 


А наша учасниця підтримки мови Настя навіть з пучечком петрушки прийшла і відповідний вірш пригадала  :
І повірте, коли чуєш гарні слова подяки за підтримку мови і бачиш, що людина щира, то начебто  пташині крила виростають .

 Такі слова підтримки про те, що робимо дуже добру справу ми почули від пана Олега з Херсону, а ще він виконав пісню "Рідна мати моя".
От такі у нас в Україні  і пісні мелодійні, і вірші чудові, і люди гарні та стійкі!
Більше фото за січень:




Немає коментарів:

Дописати коментар