понеділок, 23 квітня 2012 р.

В березні 2011 року нами були проведені збори громадян біля ККЗ "Ювілейний" , де ми розписувалися  в Зверненні до Президента України. Пройшло більше року. Достатній час для того, щоб слуги народу почули свій народ. Про те, ЯК чують , ви зрозумієте, прочитавши і проаналізувавши текст Звернення.
                                                                           Президенту Януковичу В.Ф.
                                                     Адміністрація Президента України 
                                                          01220, м. Київ, вул. Банкова, 11
Затверджено на зборах громадян 09 березня 2011 р.  на  площі  біля к-ту «Ювілейний» в  м. Херсон    з 15 -17 год.

Пане Президенте !
            Дуже добре , що у Вас є більшість у Верховній Раді і це дозволяє  Вам покращити  життя уже сьогодні. Пройшов рік Вашого президентства , а нам жити стало важче, жити стало тривожніше. Єдине, чим Ви можете  виправдовуватися – це реформами,  але реформи добрі, коли  розпочаті з себе, а для цього ми вимагаємо :
1 . Узаконити зменшення кількісного складу депутатів  Верховної Ради до наступних парламентських виборів. Нам не потрібні 450 депутатів , достатньо 250. Ліквідувати всі пільги для депутатів ВР, зменшити зарплату до рівня середньої по м. Києву;
Скоротити штат на 50 % :
а ) адміністрації Президента та ДУСі;
б ) комітетів ВР ;
в ) всіх міністерств , відомств , управлінь ;
г ) всіх соціальних фондів ;
д) податкових інспекцій на місцях ;
е) органів центральної та місцевої виконавчих рад ;

2. Заборонити депутатам  ВР голосувати чужими картками шляхом кримінальної відповідальності  і заборони бути обраними знову;

3. Прийняти закони по боротьбі з корупцією з жорсткою кримінальною відповідальністю та конфіскацією майна для депутатів , суддів, прокурорів та всіх чиновників державного апарату;
4 . Заборонити проведення коштів в офшорні зони, що дозволить припините подальше запозичення в МВФ. Ми забороняємо Вам брати нові транші !
5. Прийняти обов’язкове декларування доходів та витрат для всіх без винятку слуг народу, а саме : депутатів, прокурорів , суддів , чиновників всіх рангів.
6. На законодавчому рівні провести обов’язкову люстрацію для всіх депутатів Верховної  Ради, прокурорів, суддів та всіх високо посадовців.
6. Дотримуватися Конституції України і не вимагати від підприємців зі сторони Управління Пенсійного Фонду України  сплати добровільних  внесків , називаючи їх обов’язковими і при цьому , не надаючи ніяких договірних гарантій.
7. Відмінити побори  Управління Пенсійного Фонду України для підприємців –пенсіонерів та інвалідів ;
8. Заборонити Управлінню Пенсійного Фонду України подвійне стягнення пенсійних внесків з підприємців, які мають ще одне місце роботи;
9. Не підвищувати пенсійний вік !
10. Різниця між мінімальним і максимальним розміром пенсій не повинна перевищувати п’ять разів.
11. Підвищити зарплати     до рівня європейських , оскільки  ціни в нас істино європейські. 
Збільшити рівень заробітних плат в Україні за рахунок зменшення нарахувань податків та внесків.
12.Відмінити щомісячну подачу податкової  декларації для приватних підприємців;
13.Вимагаємо продовжити строк дії  мораторію  на продажу землі!
Пане Президенте !  Наші вимоги зафіксовані в протоколі зборів. Ми будемо тримати на контролі виконання Вами цих 13 пунктів і подальшого Вашого звіту перед людьми за їхнє  виконання .
Краще не ігнорувати наше звернення , бо саме з наших  податків Ви всі утримуєтесь. Українці істинно терпляча нація , але навіть у нас терпіння вже кінчається. Почуйте нас , якщо хочете бути почуті нами!
За дорученням громади м. Херсона
голова ГО «Громадське об’єднання «Добро»                Крицак Валентина
Додаток : підписи на 2 аркушах

Немає коментарів:

Дописати коментар